Antena Căutare

George, baiatul fara maini, s-a intalnit cu parintii sai naturali! "Mami te iubeste, mami nu te uita niciodata!"

De doua zile, Romania se uita cu admiratie la George, baiatul fara maini, care canta la 4 instrumente. Destinul lui e unul rupt din filmele americane. Putini se pot lauda ca au urcat pe scena alaturi de una dintre cele mai apreciate trupe din Statele Unite ale Americii, Goo Goo Dolls. Daca ar fi trait in Romania, insa, viata lui George ar fi fost crunta. Norocul lui a fost ca a ajuns intr-o familie de americani, gata sa-i ofere o sansa.

Comlosu Mare. O comuna din judetul Timis. Undeva la marginea ei, intr-o casa modesta cu gard rupt si acoperisul lasat, locuiesc parintii naturali ai lui George, Ion si Elena Dragan, si surorile lui. Au o gradina mare in care au cultivat cateva legume care ii ajuta sa traiasca.

Cand aud de George, sau Gheorghe, asa cum este numit in certificatul de nastere, parintii izbucnesc in plans. In casa lor umila, cu pereti din pamant, au facut un adevarat altar inchinat fiului lor. Au sute de poze de care cu greu se dezlipesc.

"Puiul meu!", spune mama printre lacrimi. Si-a dorit foarte mult un baiat si a suferit un soc cand l-a vazut fara maini. In Romania, nu avea nicio sansa cu el. Insa, tot nu si-a dorit sa-l dea spre adoptie. A durat un an si trei luni pana sa accepte. "Un an si trei luni a durat toata procedura. Toata povestea pana cand am zis „Da!" cu jumate de gura". Femeia nu vrea sa moara fara sa-l mai vada macar o data.

"Mami te iubeste, mami nu te uita niciodata!"

Intr-o engleza pocita, ea s-a straduit sa-i spuna "I love you, George!". A vrut sa se asigure ca George ii intelege dorul si durerea.

George mai are inca patru surori naturale, pentru care va ramane intotdeauna fratiorul cel mic: Emilia, Maria, Daniela si Corina. Desi l-a vazut doar in poze, Daniela a luat legatura cu el pe internet si au inceput sa vorbeasca. "A reusit niste lucruri pe care poate aici nu le putea reusi. Din cauza posibilitatilor, nu ajungea ce este acum, niciodata!"

Intalnire plina de emotii

In cei 18 ani ai sai, George nu si-a vazut niciodata parintii naturali. Zilele acestea, s-a intors in Romania, pentru a se intalni cu acestia. La intrarea pe poarta, George si-a strigat mama. Elena Dragan s-a topit la propriu in fata lui. De emotie, a lesinat si a avut nevoie de medici. Cand si-a revenit, i-a sarutat picioarele fiului ei si i-a dat sa manace.

George si-a cunoscut si surorile. Apoi, s-a plimbat in picioarele goale in curtea care i-ar fi fost casa daca nu era adoptat de familia din SUA.

George a promis ca se va reintoarce...

Romancele din sase judete pot face gratuit testul Babes Papanicolau... SPECIAL. Biserica Ortodoxa Romana, o fabrica de facut bani! Cum "sfintesc" preotii afaceri de milioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x