Antena Căutare

Gerul goleste portofelele romanilor! Facturile la intretinere vor creste din cauza consumului ridicat de gaze

Romanii vor trebui sa-si administreze veniturile foarte atent in urmatoarea perioada. Producatorul national de gaze, Romgaz, nu poate face fata consumului si este nevoit sa importe gaze rusesti la un pret de trei ori mai mare, ceea ce va duce la cresterea facturilor la intretinere pentru cei care nu au suvbentii.

Gerul din ultimele zile care continua sa afecteze Romania a dus la cresterea consumul de gaze cu 10%, iar Romgaz a inceput sa importe gaze inca de sambata.


Premierul Emil Boc da insa asigurari ca situatia este sub control, iar rezervele de gaze sunt suficiente indiferent de temperaturile de afara.

Romgaz asigura productia maxima de gaze naturale din campurile de gaze exploatate, gaze comercializate in principal catre E.ON Romania si Gdf Suez Romania, livrand clientilor sai la nivelul contractelor incheiate cu acestea.

Situatia este departe de a fi rezolvata, mai ales ca Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod Galben de temperaturi extrem de scazute, valabila pana pe 3 februarie in marea majoritate a tarii.



foto: opiniatimisoarei.ro

Covasna: Un TIR a fost lovit de un tren la Malnas. Circulatia rutiera si feroviara intrerupta... 67 de scoli au fost inchise din cauza gerului napraznic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x