Antena Căutare

Gheorghe Gheorghiu, implicat într-un accident rutier! Care este starea artistului acum

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți din România a fost implicat într-un accident de circulație, scrie ziuaconstanta.ro. Este vorba despre artistul Gheorghe Gheorghiu. Din fericire, a fost vorba doar de o tamponare, ce a avut loc când venea de la Bucureşti spre Cernavodă.

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți din România a fost implicat într-un accident de circulație, scrie ziuaconstanta.ro. Este vorba despre artistul Gheorghe Gheorghiu. Din fericire, a fost vorba doar de o tamponare, ce a avut loc când venea de la Bucureşti spre Cernavodă.

Mașina în care artistul se afla a intrat în coliziune cu o alta, însă impactul nu a fost unul puternic.

Contactat telefonic de redactorii publicației locale ZIUA de Constanţa, Gheorghe Gheorghiu a declarat că se simte bine și că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Sunt bine, foarte bine”, a spus artistul.

Vremea rea face ravagii! Cod galben de inundații în mai multe județe din țară... BAC 2016. Peste 42.000 de absolvenţi de liceu încep astăzi sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Calendarul complet al e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x