Antena Căutare

Ghid eficient de curățare a pereților interiori. Cât de importantă este alegerea unei vopsele de calitate

Fie că cei mici au ales să „redecoreze” camerele, animalele de companie și-au lăsat amprentele sau o ceașcă de cafea a colorat peretele, fiecare familie s-a confruntat la un moment dat cu astfel de accidente care au condus la apariția unor urme inestetice pe pereți. De cele mai multe ori, pătarea pereților presupune începerea unui proces de renovare și de zugrăvire a acestora.

Ghid eficient de curățare a pereților interiori. Cât de importantă este alegerea unei vopsele de calitate
Cât de importantă este alegerea unei vopsele de calitate | OSKAR

Pentru a face economie de timp și bani, și ținând cont de impactul major al pereților asupra esteticii generale a casei, este important să alegem din start o vopsea de calitate, care să permită o curățare facilă.

OSKAR prezintă un produs ultra-lavabil și anti-urme negre de contact, special destinat locuințelor care vor să aibă pereți albi și curați pentru un timp îndelungat. Pentru spălarea totală a petelor și a murdăriei de pe pereții vopsiți cu OSKAR Ceramic este nevoie doar de o lavetă, apă și detergent.

Cum acționează o vopsea ceramică?

Microsferele Ceramice sunt niște particule foarte fine și cu greutate redusă, având proprietăți similare cu cele ale plăcilor de faianță: duritate și rezistență. Ele reprezintă o inovație de ultima ora a științei moderne, cu utilizări variate în materialele cu duritate înalta.

Introduse în vopsea, microsferele ceramice formează un corp dens, compact și greu penetrabil, conferind suprafețelor protecție și extra-rezistență. Odată aplicată pe perete, vopseaua ceramică se comportă asemeni unui scut dur și rezistent.

Astfel, murdăria sau alte urme de contact nu pătrund în suprafață peretelui, iar petele se pot curăța ușor. De aceea, doar folosind o vopsea ceramică te vei bucură de un perete impecabil timp îndelungat!

De ce să alegi OSKAR Ceramic?

Cei mai rezistenți și protejați pereți au nevoie de o vopsea mai rezistență la pete și murdărire decât una obișnuită. Soluția este OSKAR Ceramic, o vopsea specială, cu proprietăți de ultra-rezistență la spălarea petelor și cu protecție anti-urme de contact.

Astfel, cele mai frecvent întâlnite pete dintr-o locuință, precum urmele de degete, praf, cafea, ceai, vin, creion sau ketchup, vor deveni doar o amintire pentru pereți. În plus, în cazul contactului accidental cu diverse obiecte precum ghidonul sau roată de la bicicletă, mânerul căruciorului, al trolerului sau talpă unui pantof, protecția anti-urme asigura peretelui o extra rezistență la murdărire, pentru o viață fără griji.

(P) Tipuri de recipiente de plastic utile în sectorul agricol... Alte patru cutremure în România, după cele două de peste 4.4 grade care au zguduit județul Arad. Unde s-au simțit putern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x