Antena Căutare

Gigi Becali face ultimele pregătri înainte de întâlnirea cu familia

Gigi Becali aşteaptă din clipă în clipă să i se deschidă Poarta Albă și să îşi îmbrăţişeze fetele şi mama, după un an de zile. A cerut ca permisia de 24 de ore să o primească astăzi sau mâine, dar şefii penitenciarului l-ar fi anunţat că lui îi va stabili ziua libertăţii o comisie.

Gigi Becali face ultimele pregătri înainte de întâlnirea cu familia
| Intact Images

Gigi Becali aşteaptă din clipă în clipă să i se deschidă Poarta Albă și să îşi îmbrăţişeze fetele şi mama, după un an de zile. A cerut ca permisia de 24 de ore să o primească astăzi sau mâine, dar şefii penitenciarului l-ar fi anunţat că lui îi va stabili ziua libertăţii o comisie specială.

Lui Becali i s-ar fi aprobat să iasă de Sfântul Gheorghe, însă i-ar fi fost anulată ieşirea, din cauza indiscreţiei. Ieri, Gigi a fost vizitat de familie şi de avocat, la Valu lui Traian.

Fetele au rămas la hotelul naşului Hagi, n-au venit până la Valu lui Traian. La vorbitor a ajuns doar vărul Virgil Becali, pregătit să-l ducă pe Gigi la reunirea de familie.

Citește aici mai multe despre reîntâlnirea lui Becali cu familia!

Vitezoman prins când "zbura" spre mare cu aproximativ 200 km/oră, pe Autostrada Soarelui... Bronz cu pretenții în Mamaia: Tinerii au petrecut cu fast de 1 mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x