Antena Căutare

Gigi Becali, implicat intr-un nou scandal. Ce a facut acum latifundiarul din Pipera

Necazurile se tin lant de Gigi Becali. Acesta a gasit in buzunarul unui sort suma de 1.000 de euro, fapt ce a declansat o ancheta printre angajatii puscariei Jilava

Gigi Becali, implicat intr-un nou scandal. Ce a facut acum latifundiarul din Pipera
| Intact Images

.

La finalul saptamanii trecute, Becali i-a anuntat pe gardieni ca, intr-o pereche de pantaloni pe care i-a primit de acasa, a gasit doua bancnote de 500 de euro. Imediat dupa ce a prezentat banii, a fost demarata o ancheta.

Responsabilii institutiei incearca sa afle cum a fost posibil ca latifundiarul din Pipera sa introduca o asemenea suma in celula, avand in vedere faptul ca detinutilor le este interzis sa aiba asupra lor valori.

Atat gardienii de la Jilava, care au luat in primire bagajul finantatorului Stelei, cat si cei care au controlat pachetul au fost audiati.

Ancheta demarata de sefii penitenciarului ar putea avea consecinte si asupra latifundiarului din Pipera. Ar putea fi cerute: schimbarea regimului de detentie de la deschis la semideschis, reducerea vizitelor, dar si micsorarea numarului de pachete primite .

Un taximetrist iesean a fost jefuit in plina strada! Un client l-a lasat fara masina... Crescatorie de vipere, ilegala, descoperita in Ialomita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x