Antena Căutare

Guvernul vine cu veşti şoc pentru români! Ce se întâmplă cu prețurile de la 1 ianuarie 2019

Ordonanţa de Urgenţă care prevede măsuri fiscale fără precedent a suferit noi modificări, anunţate, în urmă cu puţin timp, de premierul Vicorica Dăncilă. Una dintre cele mai importante se referă la preţul gazelor şi al energiei electrice.

Guvernul vine cu veşti şoc pentru români. Ordonanţa de Urgenţă care prevede măsuri fiscale fără precedent a suferit noi modificări, anunţate, în urmă cu puţin timp, de premierul Viorica Dăncilă. Una dintre cele mai importante se referă la preţul gazelor şi al energiei electrice.

Controversata ordonanţă care aduce modificări Codului Fiscal continuă să fie extrem de discutată. Faţă de forma iniţială anunţată de ministrul Finanţelor au apărut schimbări importnate care afectează milioane de români. Banii din pilonul doi de pensii nu mai pot fi retraşi, pot fi doar mutaţi către pilonul unu sau trei.

O altă modificare vizează impozitul pe care companiile energetice trebuie să îl plătească la ANRE care a scăzut de la trei la două procente.

Accident grav, în urmă cu puțin timp! Cinci persoane, între care una în stare critică, au fost rănite! Șoferul a fugit d... Scene şocante în Gara de Nord! Oamenii care au călătorit cu CFR, până în Capitală, la 4 grade Celsius în tren, au blocat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x