Antena Căutare

Handbalista Alina Dobrin a castigat custodia copilului, dar a pierdut-o in doar cateva ore

Meci cu suspendare intre handbalista si sotul care o acuza ca l-a inselat cu o femeie. Astazi, Alina Dobrin a castigat custodia copilului. Pentru cateva ore doar, pentru ca Robert Pacuraru a contestat decizia. Iar baiatul a fost pasat ca mingea la semicerc, din nou, la tatal lui, pana la urmatorul termen. Partida pare a fi o remiza, dar exista un mare perdant - copilul.

“Baiatul a inceput sa planga, sa loveasca jucariile cu piciorul, ca el nu vrea sa mearga la mami” - aceasta este varianta lui Robert Pacuraru. El spune ca asa s-ar fi comportat copilul cand a aflat ca va fi luat de mama lui. Dar fericirea Alinei Dobrin a durat doar cateva ore. Dupa hotararea instantei, handbalista acuzata de sot de lesbianism a alergat intr-un suflet sa-si ia copilul de la scoala. Nu l-a gasit, pentru ca baiatul nu venise la ore.

Cand a aflat decizia instantei, sotul handbalistei si-a sunat avocatii. Acestia au contestat hotararea judecatorilor si, pentru moment, au anulat victoria Alinei.

Robert Pacuraru si-a scos apoi copilul la cateva ture cu bicicleta. Si au asteptat-o amandoi pe mama, care nu si-a mai facut insa aparitia.

Barbatul pune atitudinea copilului pe seama a ceea ce ar fi vazut prin cantonamentele petrecute cu mama lui. I-ar fi povestit ca a asistat la presupuse scene de amor intre Alina si cealalta handbalista.

Scandalul lesbianismului a explodat acum o luna, inainte de cea de-a doua infatisare de la divort. Robert Pacuraru a aruncat mai intai bomba in presa, apoi a venit la instanta cu stenogramele unor discutii telefonice dintre ei, probe prin care a incercat sa demonstreze orientarea sexuala a handbalistei.

Deocamdata, Alina, desi a castigat prima repriza, mai are de asteptat. Pentru ca meciul custodiei e suspendat pana in aprilie.

Un fals procuror DIICOT, in varsta de 17 ani, arestat pentru ca oferea imprumuturi fictive... ROANTANAMO: Transportul suspectilor de terorism, o uriasa afacere CIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x