Antena Căutare

Handbalista Alina Dobrin a castigat custodia copilului, dar a pierdut-o in doar cateva ore

Meci cu suspendare intre handbalista si sotul care o acuza ca l-a inselat cu o femeie. Astazi, Alina Dobrin a castigat custodia copilului. Pentru cateva ore doar, pentru ca Robert Pacuraru a contestat decizia. Iar baiatul a fost pasat ca mingea la semicerc, din nou, la tatal lui, pana la urmatorul termen. Partida pare a fi o remiza, dar exista un mare perdant - copilul.

“Baiatul a inceput sa planga, sa loveasca jucariile cu piciorul, ca el nu vrea sa mearga la mami” - aceasta este varianta lui Robert Pacuraru. El spune ca asa s-ar fi comportat copilul cand a aflat ca va fi luat de mama lui. Dar fericirea Alinei Dobrin a durat doar cateva ore. Dupa hotararea instantei, handbalista acuzata de sot de lesbianism a alergat intr-un suflet sa-si ia copilul de la scoala. Nu l-a gasit, pentru ca baiatul nu venise la ore.

Cand a aflat decizia instantei, sotul handbalistei si-a sunat avocatii. Acestia au contestat hotararea judecatorilor si, pentru moment, au anulat victoria Alinei.

Robert Pacuraru si-a scos apoi copilul la cateva ture cu bicicleta. Si au asteptat-o amandoi pe mama, care nu si-a mai facut insa aparitia.

Barbatul pune atitudinea copilului pe seama a ceea ce ar fi vazut prin cantonamentele petrecute cu mama lui. I-ar fi povestit ca a asistat la presupuse scene de amor intre Alina si cealalta handbalista.

Scandalul lesbianismului a explodat acum o luna, inainte de cea de-a doua infatisare de la divort. Robert Pacuraru a aruncat mai intai bomba in presa, apoi a venit la instanta cu stenogramele unor discutii telefonice dintre ei, probe prin care a incercat sa demonstreze orientarea sexuala a handbalistei.

Deocamdata, Alina, desi a castigat prima repriza, mai are de asteptat. Pentru ca meciul custodiei e suspendat pana in aprilie.

Un fals procuror DIICOT, in varsta de 17 ani, arestat pentru ca oferea imprumuturi fictive... ROANTANAMO: Transportul suspectilor de terorism, o uriasa afacere CIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x