Antena Căutare

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cu inima frântă! Ești chiar tu?

Horoscop 16 ianuarie. O zodie va avea inima frântă, alta se bucură... din toată inima. Astrologii prevăd o zi cu urcușuri și coborâșuri pentru anumiți nativi.

Horoscop 16 ianuarie. Zodia cu inima frântă! Ești chiar tu?
| estisuperba.ro

Horoscop 16 ianuarie. O zodie va avea inima frântă, alta se bucură... din toată inima. Astrologii prevăd o zi cu urcușuri și coborâșuri pentru anumiți nativi.

Berbec. Nu ai încredere în colaboratorii pe care-i ai alături, poate unii chiar îți dau motive clare de suspiciune și preferi să-i ții la distanță, că să nu depinzi cumva de intervenția lor.
Presimți că în anturajul tău s-a infiltrat un fals prieten care privește cu invidie și un dram de răutate ceea ce faci, deci, dacă intuiția te trage de mâneca, ar fi bine să ții cont de ea și să reduci la minimum confidentele sau dialogul cu un astfel de om.
Primești suficiențe avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane că să poți luă măsuri din timp că să-l scoți, încetul cu încetul, din zonă ta intimă. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

Taur. Se vorbește despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancțiuni severe. Dacă ești supus unei judecăți, s-ar putea să ți se arunce în cârcă o mulțime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găsești imediat dovezile care te pot scoate din impas.
Unii s-ar putea să-ți descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicație forțe la cele întâmplate, că să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă ești totuși vinovat, recunoaște și repară de urgență!

Gemeni. Nu pune la suflet replicile dure pe care ți le mai aruncă unii în față. Ei nu știu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea că mesajul lor să aibă sens și chiar să-ți fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ți se adresează.
O discuție în contradictoriu începută azi, deși poate atinge și cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a luă măsuri mai drastice în viață ta: să renunți la un obicei, să oprești un drum care nu-și mai are rostul sau să accepți din mers o altă opinie decât cea proprie.
Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.

Rac. Muncești cu plăcere, pentru că ai ocazia de a-ți pune mai bine în valoare calitățile și talentele în domeniul în care lucrezi. Cu atât mai plăcut devine efortul cu cât rezultatele muncii tale sunt apreciate și aduc o stare de bucurie pe chipul sau în inimă celor cărora te dedici.
Că e vorba și de ceva veleități artistice puse în joc sau reușești să combini perfect utilul cu plăcutul în ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totală împlinire, de parcă ai reușit să duci la capăt tot ce ți-ai propus și ai făcut și pe alții fericiți cu produsul muncii tale.

Cum să scrii un articol pe Wikipedia, în 3 pași! Ce este interzis să publici

Leu. Ești implicat într-o acțiune dificilă, ce necesită un consum imens de energie și concentrare, dar deși sursă de efort ești tu, capul acestei acțiuni trebuie să fie altcineva.
Tu nu ești foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusă la punct, de aceea ai fi foarte încântat dacă ai jucă doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, așteptând îndrumări de la altul mai bine pregătit. Te supui cuminte, fără să spui nimic, unui șef a căruia valoare o recunoști, dar nu la fel de simplu ți-ar fi să asculți de un lider de fațadă.

Fecioară. Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informații salvatoare. Nu numai că îți rezolvă că prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acțiuni care te preocupa.
Pornește pe calea cea nouă fără teamă, optimist și încrezător în reușită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumusețea. Dacă îți era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneț, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Balanță. Nu ai parte de tovarăși cooperanți prin preajmă. Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereți, dar totuși insistă să-ți exprimi punctul de vedere în față tuturor, în ciudă ostilităților la care ești supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte și să nu mai respingă orice idee care vine de la ține.
Prin exemplu personal, poți atrage atenția asupra ideilor tale, că atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalți, pentru că unii așteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supără așa de tare pe cei care resping dialogul.

Nativii de care trebuie să te fereşti dacă eşti slab. Acestea sunt cele mai PUTERNICE zodii din horoscop!

Scorpion. Aștepți de undeva scânteia care să-ți dea impulsul să pornești o acțiune nouă, de la care ai mari speranțe. Doar de atât mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă.
Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua că la carte, cu șansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât ai fi sperat, semn că prinzi un vânt bun la pupa care te propulsează direct la țintă finală.
Uneori ai nevoie de atât de puțin pentru a schimbă macazul! De o idee, că atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi: în găsirea soluției cele mai bune pentru ține.

Săgetător. Banii de care dispui sau cei care urmează să apăra în perioadă imediat următoare te îndeamnă să visezi la bunăstare. Te poți bază pe acele venituri, ești sigur că vor ajunge la ține mai devreme sau mai târziu și faci tot felul de planuri.
Deși te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la îndeplinire, acum ești atât de sigur că acestea au sorți de izbândă, încât nimeni nu te poate opri să visezi frumos. Probabil primești o garanție extrem de convingătoare că acei bani sunt în drum spre ține, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe căprarii.

Capricorn. Ești una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deși, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai rațională. Nu, de data această ești cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage că un magnet, convins că ceea ce visezi să găsești deschide o etapă nouă în viață ta.
Intri într-o etapă plină de noutăți și vești bune, dar reușită depinde enorm de energia pe care o investești în țelurile propuse. Cât timp îți menții interesul viu, energia și entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tărie azi: orice se poate!

Vărsător. Birocrația este cel mai mare inamic al planurilor tale de astăzi, deoarece la toate ușile la care bați ori ți se răspunde cu un refuz, ori nu găsești pe nimeni. Înarmează-te cu multă răbdare și ambiție, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuși să-și ducă intenția la îndeplinire.
Caută alte variante, dacă autoritatea în domeniu de care aveai nevoie nu e disponibilă acum, pentru că tocmai asta trebuie să demonstrezi: că știi să te descurci în cazul în care planurile inițiale cad. Sigur se ivește o soluție din altă parte decât căutai.

Pești. Doar indiferentă te-ar putea scăpa azi de o situație neplăcută pe care ai putea-o consideră generatoare de haos. Nu te bagă așadar în nicio acțiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu ești pregătit să faci față unei surprize care ar putea strică și mai rău.
Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât șansele de a nu fi atins de efecte negative crește, dar e greu de crezut că vei putea stă deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage că un magnet. Îți recomandăm să ai mare grijă cum reacționezi la stimuli, altminteri vei sfârși cu inima frântă, iar tu nu suporți să suferi cea mai mare trădare de până acum, din partea celor la care te așteptai mai puțin.

Părinții sunt scandalizați! Mai mulți copii de grădiniță sunt suspecţi de TBC după ce educatoarea a fost diagnosticată c... Zăpadă în București! Când și cât va mai ninge în Capitală: Anunțul făcut de meteorologi. Începe din această noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x