Antena Căutare

Horoscopul zilei de 5 februarie! Gemenii reuşesc să scape dintr-o situaţie dificilă cu zâmbetul pe buze

Berbecilor le place să fie la conducere. Astăzi se comportă ca nişte adevăraţi lideri. Iau decizii, aduc argumente şi cel mai important. Câştigă respectul celor din jur!

Berbecilor le place să fie la conducere. Astăzi se comportă ca nişte adevăraţi lideri. Iau decizii, aduc argumente şi cel mai important. Câştigă respectul celor din jur!

E timpul să puneţi la cale o vacanţă, dragi tauri. Cu toţii ne-am dori să fugim pe aceea insulă înconjurată de ocean, iar dacă nu dispuneti de banii sau timp ca ăa organizati acum o vacanţă, măcar o zi la spa!

Gemenii
reuşesc să scape dintr-o situaţie dificilă cu zâmbetul pe buze. Si nu, nu vorbesc la figurat. Astazi aceşti nativi au un simţ al umorului iesit din comun.

Racii
astăzi parcă retrăiesc momente de când erau mici. Sunt copilăroşi şi nu reuşesc să trateze lucrurile cu seriozitate. N-as zice ca e de bine.

Leii reuşesc să pună la cale un plan astăzi. Este un am foarte important pentru ei, iar faptul că au inceput aşa determinaţi, cel puţin financiar o vor duce foarte bine

Nativii fecioară sunt binedispuşi şi energetici, doar vine weekendul! Au chef să iasa, să se distreze, sa se destreze. Ce mai aşteaptă?

Lasaţi nostalgia deoparte, dragi balanţe! Da, e o perioadă mai grea, dar cu atitudinea asta nu veţi găsi soluţii prea curând!Fiţi mai încrezători!

Scorpionii
se simt încă trădaţi. Ar face bine să scape de aceste sentimente. Scrieţi o scrisoare sau daţi un telefon si aşa veţi scăpa de orice resentimente.

Oportunităţi şi câştiguri financiare. Asta îi aşteaptă pe săgetatori astăzi. Însă aşa cum îi vor câştiga, aşa îi vor şi da.O renovare sau cuiva din familie.

Capricornii ar trebuie să se simtă mai liberi sa-şi exprime ideeile şi sentimentele. S-ar putea să fie surprinsi de reacţia celor din jur!

Peştii sunt puşi pe şotii! Sunt cu ochii pe ceas şi la birou şi parcă nu mai au stare! Îi sfătuiesc să fie mai răbdători pentru a începe bine weekendul!
Sfârşitul conversaţiei

Tragedie pe DN1: CINCI morţi şi 30 de răniți în urma unui accident... Pe Facebook poţi fi vedetă la Hollywood! În acest caz, nu uita de hoţii de informaţii! Lucrurile pe care să nu le divulg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x