Antena Căutare

Taurii au ceva certuri cu persoana iubită. Horoscopul zilei, 13 octombrie

Fără chef de muncă şi cu gândul doar la weekend, Berbecii vor face orice le stă în putinţă să scape de muncă, pentru a pleca din oraş. Le-ar prinde bine puţină relaxare!

Fără chef de muncă şi cu gândul doar la weekend, Berbecii vor face orice le stă în putinţă să scape de muncă, pentru a pleca din oraş. Le-ar prinde bine puţină relaxare!

Taurii au ceva certuri cu persoana iubită. Însă dacă relaţia este întemeiată pe sinceritate şi iubire, pot trece uşor peste orice problemă.

Lupta pentru a avansa la locul de muncă nu s-a terminat pentru Nativii Gemeni. Dacă vor să reuşească, este indicat să fie prudenţi şi să-şi măsoare cuvintele.

Ziua de joi este perfectă pentru Raci. Este posibil să primească o mărire de salariu sau poate chiar o primă. Ar fi bine în continuare să dea dovadă de răbdare, organizare şi planificare atentă.

Leii au parte de conflicte la locul de muncă, cu care deja s-au familiarizat. Partea bună este că de data aceasta, disputele sunt constructive!

Nativii Fecioară care sunt deja căsătoriţi, pot reinventa pasiunea din cele mai mici detalii astăzi. Iar cei care nu sunt într-o relaţie, au şansa să întâlnească o persoană specială.

Balanţele sunt foarte matinale şi eficiente astăzi. Vor rezolva treburile în prima parte a zilei, iar apoi se pot relaxa în familie.

Toată ziua Scorpionii vor fi cu capul în nori. Nu se pot concentra la absolut nimic. Aşadar ar fi bine să fie atenţi cu banii şi cu documentele, pentru că riscă să le piardă.

Săgetătorii vor fi numai un zâmbet. Vor avea şi motive.vor primi o veste bună în familie.

În schimb, capricornii, vor fi cam indispuşi în prima parte a zilei. Moralul sus, vor avea toate motivele să zâmbească astăzi!

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul comunicare şi au mari şanse să obţină ceea ce vor pe plan afectiv.

Nativii Peşti vor fi în mijlocul atenţiei datorită stării de bine pe care o emană. Astăzi este posibil să primească un mesaj de la un prieten din străinătate.

Atenție, șoferi! Cei care vă veți abate în mod repetat de la regulile de circulaţie veți fi consiliaţi psihologic... Iarna oferă un peisaj uimitor în mai multe zone din țară! Ninge ca-n poveşti de două zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x