Antena Căutare

Horoscopul zilei, 19 Iunie 2016. Racii sunt visători şi văd viaţa în roz, astăzi

Dragi berbeci, aveţi parte de o zi excelentă din punct de vedere conversaţional. Folosiţi-vă toate armele şi veţi avea parte numai de succes!

Dragi berbeci, aveţi parte de o zi excelentă din punct de vedere conversaţional. Folosiţi-vă toate armele şi veţi avea parte numai de succes!

Taurii este posibil să întâmpine probleme pe plan sentimental sau în relaţiile cu cei apropiati. Este recomandat să nu se implice în certuri sau discuţii în contradictoriu.

Se anunţă o zi bună pe plan sentimental pentru voi, gemenilor. Astăzi aveţi parte de surprize romantice şi de discuţii profunde.

Racii sunt visători şi văd viaţa în roz astăzi. Ar fi bine să încerce să îşi ia mai în serios responsabilităţile pe care le au.

Problemele sentimentale îşi spun şi astăzi cuvântul în viaţa leilor. Este posibil să resimtă o stare de melancolie. Le este recomandat să pună mâna pe telefon şi să formeze numărul corect.

O zi numai bună pentru o ieşire zdravănă cu prietenii, fecioarelor! Sunteţi foarte bine dispuse şi parcă toate merg conform planului.

Balanţele vor avea parte de o zi pe cât de plină, pe atât de bună. Se bucură doar de reuşite, atât de plan relaţional, cât şi în carieră !

Se anunţă o zi neobişnuită pentru scorpioni. Astăzi tratează orice problema lejer şi dintr-un punct de vedere distractiv. Trec printr-o perioada relaxantă şi ar fi bine să profite din plin.

Astăzi este ziua în care vă veţi da seama de un lucru important la care vă tot gândeaţi de ceva timp, săgetătorilor. Intelegeţi ceva ce până acum nu vă era evident. Ziua de azi aduce lumina în gândurile voastre.

În cursul dimineţii, capricornii nu îşi prea găsesc locul şi nu se simt în largul lor. Însă, nu trebuie să îşi facă griji ! La finalul zilei vor privii lucrurile dintr o perspectiva diferita!

Astăzi sunteţi în fruntea zodiacului cand vine vorba de relaxare, dragi vărsători. Aveţi o stare extrem de calmă şi cei din jur vă apreciază pentru acest lucru. Încercaţi sa profitati de aceste momente de linişte!

Peştii au o stare excelentă şi parcă trăiesc totul la maxim. Au succes în rândul grupului de prieteni, însă ar fi bine să nu exagereze pentru că niciunul dintre ei nu este la fel de entuziasmat.

BAC 2016. Profesorii, hotărâți să boicoteze examenul de Bacalaureat. Mai mult de jumătate au semnat pentru protest... Rusalii. Ce nu ai voie să faci, astăzi, sub nicio formă. Este mare păcat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x