Antena Căutare

Horoscopul zilei de 27 ianuarie! Nu este o zi favorabilă investiţiilor pentru Lei

Berbecii au posibilitatea să ia o decizie importantă în privinţa relatiilor sentimentale, decizie care le poate schimba viaţa.


Berbecii au posibilitatea să ia o decizie importantă în privinţa relatiilor sentimentale, decizie care le poate schimba viaţa.

Taurii sunt inovatori iar astăzi cuceresc tot ce le sta în cale, au succes garantat în afaceri iar la capitolul dragoste excelează!.

O rudă mai în varsta reuşeşte să le temperareze dorinţa de a obţine venituri riscante, Gemenilor.Trebuie să cantarească bine deciziile pe care le iau.

Racii sunt dispuşi să înceapă o noua etapă în viaţa sociala dar şi pe plan sentimental. Azi,Le sunt favorizate intalnirile de afaceri.

Nu este o zi favorabila investitiilor pentru Lei. Ar fi bine să nu caute sa obţina sume nejustificate pentru ca riscă sa aiba necazuri.

Nativii fecioară se afla într-o perioadă potrivita contractelor sociale şi a relatilor sentimentale. Este recomandat sa nu neglijeze odihna.

Din cauza unor probleme amânate, Balantele nu îşi vad capul de treaba astazi. Trebuie să se înarmeze cu răbdare si mult tact.

Scorpionii
pun piciorul în prag şi îşi propun să se afirme în societate. Este o zi buna pentru activitati intelectuale.

Săgetatorii sunt comunicativi şi au ocazia să se împrieteneasca cu o persoana deosebita. Nu este exclus ca aceasta relatie să duca la casatorie.

Capricornii trebuie să se limiteze la activitatile de rutina, asta pentru ca i-a cam ajuns oboseala din urma. Nu ar trebui sa neglijeze sanatatea.

Varsatorilor
le este recomandat să-şi petreaca timpul liber impreuna cu persoana iubita, pentru ca banii vin fară prea mult efort astazi.

Deşi sunt foarte aglomerati, nativii peşti au suficienta enegie pentru a face fata tuturor problemelor. Au ambiţia să meargă până la capat indiferent de obstacole.

Panseluțele sunt pe cale de dispariție din cauza politicienilor! Spunem "adio" florilor frumos colorate şi la ... Veste bombă pentru români! Ziua de lucru, REDUSĂ la 6 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x