Antena Căutare

Ți se face pielea de găină! Cum s-a gândit un apropiat s-o omagieze pe Aura Ion!

La două luni de la tragedia din Apuseni, familia Aurei Ion trăiesc cea mai tristă zi din viața lor. Astăzi, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul aviatic ar fi împlinit 24 de ani.

La două luni de la tragedia din Apuseni, familia Aurei Ion trăiește cea mai tristă zi din viață. Astăzi, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul aviatic ar fi împlinit 24 de ani.

Totuși, aceștia sunt susținuți de mii de oameni, care s-au gândit să-i aducă un mic omagiu studentei. Printre ei se află și Andrei, un tânăr care a realizat un clip absolut emoționant, pe care sora ei, Mariana, l-a postat pe rețeaua de socializare însoțit de un mesaj: ”Pentru că astăzi este o zi foarte special, cineva foarte drag ei, ( Andrei), a compus această melodie în memoria ei și tot ce a reprezentat ea pentru noi, cei care am iubit-o foarte mult! Sper că versurile și ritmul acestei melodii, s㠃răsune și-n sufletele voastre și să vă dăruiască un pic de pace și liniște! "Forever Gone " este pentru noi această ființă minunată! Dar pasiunea și iubirea ei pt viață vor rămâne parte din noi, iar amintirea ei va dăƒinui etern prin noi! Va trăi prin noi și prin cei care au reușit să își modeleze viață un pic fie prin exemplul ei, fie în urmă sfaturilor ei, fie doar prin prisma acestei tragedii! Sleep în peace my sweet angel! Te iubim enorm! - mii de mulțumiri Andrei.

Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, s-a prăbușit într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Umilință supremă! Un român nu a fost lăsat să urce în autobuz, la Paris... BERBECII sunt caracterizați de spontaneitate. Află ce-ți rezervă astrele de la Amalia, astrologul de la ”Neatza”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x