Antena Căutare

Iarna a făcut ravagii în România. Patru persoane AU MURIT în accidentele din țară!

După ninsoare, s-a aşternut haosul pe şosele. Drumurile au fost acoperite de polei, iar şoferii n-au mai putut să-şi controleze maşinile. Un microbuz plin cu elevi a ajuns într-un şanţ. Şi, în ultimele ore, patru oameni au murit în accidente care au avut loc pe şosele necurăţate. Încă nu există peste tot contracte de deszăpezire. Dar, autorităţile mai primesc o şansă. De la vreme. În zilele următoare, vine primăvara. Aerul tropical ajunge în România.

Ca sticla. Aşa arăta azi drumul spre comuna ieşeană Dobrovăţ. Cine a trecut pe aici, şi-a blestemat zilele. Un autobuz care aducea 38 de elevi de la şcoală a derapat într-o curbă. Copiii, dar şi şoferul, au trecut printr-o spaimă cumplită.

Chiar şi cu lanţuri, maşinile se duc sanie. În lipsa drumarilor, sătenii au aruncat pământ peste gheaţă. Până acum, nu există un contract de deszăpezire a drumurilor judeţene. Toate licitaţiile au fost contestate.

În Mehedinţi, există contracte de deszăpezire doar pentru a curăţa o treime dintre drumurile judeţene. Licitaţii au fost, dar nu s-a mai prezentat nimeni.

Alertă GENERALĂ în toată România. Ce s-a descoperit în laptele praf pentru bebeluși!... Anunț de ULTIMĂ ORĂ al Ministrului Educației. Toate școlile din România sunt vizate! Se întâmplă în următoarea perioadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x