Antena Căutare

Prognoza pe urmatoarele trei luni. In plus, de 1 Mai si de Paste va ploua cu galeata

Inainte sa va faceti planuri pentru Paste si 1 Mai, ar trebui sa tineti cont si de vreme. Macar sa stiti daca va puneti in bagaj ochelarii de soare sau umbrela. Meteorologii avertizeaza ca in luna mai va ploua cu galeata. Dar pana atunci mai e, iarna nu se lasa dusa iar primavara va intarzia cu vreo luna

De luna urmatoare, ninsorile si ploile vor imparti tara in doua. In nord, centru, dar mai ales la munte, iarna ramane stapana si le va face in necaz soferilor. Ce-i drept nu va fi ger ca-n anii trecuti, dar de-ajuns de frig cat sa nu renuntam la fulare si manusi. In sud-est, in schimb, va ploua, asa ca pregatiti-va umbrelele!

Martie va fi doar in calendar. La munte si in nordul tarii, primavara se lasa asteptata. Acolo, meteorologii anunta lapovita si ninsoare. In aceasta luna, temperaturile vor varia intre 0 si 10 grade.

In aprilie, soarele va sta mai mult ascuns dupa nori. Vor cadea ploi abundente, intre 40 si 80 de litri pe metru patrat.

Si. daca v-ati facut planuri pentru vacanta de 1 Mai si de Paste, trebuie sa aflati daca nu cumva ploaia o sa va strice distractia. In nord, vest si in sud s-ar putea ploua cu galeata. Mai rau este ca s-ar putea sa fie inundatii in aceste zone. Abia la sfarsitul lui mai, vom simti ca vine vara.

Strategiile profitabile producatorilor de sucuri "naturale"... Fir intins la copca! 50 de pescari s-au intrecut la prins pastrav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x