Antena Căutare

Iarnă peste România! Un val de ceață a pus stăpânire pe Capitală și pe alte 12 județe. Ce urmează în weekend?

Meteorologii anunţă cod galben de ceaţă în Bucureşti şi în 12 judeţe, vizibilitatea fiind scăzută local sub 200 de metri şi izolat sun 50 de metri.

Meteorologii anunţă cod galben de ceaţă în Bucureşti şi în 12 judeţe, vizibilitatea fiind scăzută local sub 200 de metri şi izolat sun 50 de metri.

În Capitală şi în judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Argeş, Teleorman, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa şi Giurgiu, avertizarea este valabilă până la ora 10.

Vineri, începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

Apoi, sâmbătă, vremea se va răci din nou, iar ploile slabe vor cuprinde toate regiunile. Vântul va fi mai intens la munte şi în vestul ţării, iar aceeași atmosferă se va menține pe tot parcursul weekendului.

Horoscopul zilei de 27 octombrie 2017 - Nativii acestei zodii ar trebui să se pregătească. Vor câștiga bani în weekend... Doi ani de la Colectiv. "Dacă alegem să pupăm moaşte, înseamnă că acesta ne e viitorul". ”Marşul Chitarelor”, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x