Antena Căutare

Imagini tragice! Doi morți și un copil în comă, după ce o mașină s-a izbit violent de un cap de pod

Un teribil accident de circulație s-a produs în județul Arad. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un copil este în comă la spital după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat de mai multe ori.

Un teribil accident de circulație s-a produs în județul Arad. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un copil este în comă la spital după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat de mai multe ori.

Potrivit publicației locale aradon.ro, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod. În urma accidentului, șoferul, fiul său minor, dar și un alt bărbat au fost proiectați din mașină. Cei doi adulți și-au pierdut viața pe loc, iar copilul a fost resuscitat cu succes, povestesc martorii, și a fost transportat la spital în stare gravă.

„La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi 4 subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, 2 ambulanţe SAJ şi echipaj de poliție. Din nefericire, cei doi adulți au fost declarați decedați, iar minorul a fost transportat la spital, inconștient şi cu multiple traumatisme", au declarat reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul mașinii implicate în accident nu deținea permis de conducere.

Sursa: aradon.ro

Sfânta Maria Mare 15 august 2018. Hram și pelerinaj la Mănăstirea Putna... Cod roșu de caniculă! A fost emisă o avertizare pentru românii care pleacă în concediu în Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x