Antena Căutare

In plin proces de divort, Dinu Patriciu isi vinde proprietatile. Cat vrea pe iahtul "Darlings Danama"

Dinu Patriciu pare determinat sa scape de proprietatile care ii amintesc de viitoarea fosta sotiei. Si-a scos la vanzare iahtul de lux pe care il inaugurase in 2011 alaturi de Dana Patriciu. Vrea sa-si rotunjeasca astfel veniturile cu peste 40 de milioane de euro. In convalescenta dupa transplantul de ficat si vadit afectat de divort, e clar ca nu prea mai are timp de plimbari pe apa.

Dupa ce avioanele si-au luat zborul, Dinu Patriciu s-a lepadat si de imobilul impozant pe care il detinea in nordul Capitalei. O proprietata evaluata la peste 60 de milioane de euro, care i-a adus omului de afaceri bani frumosi. Si maratonul vanzarilor nu se opreste aici. Dinu Patriciu cauta cumparatori si pentru iahtul “Darlings Danama”, botezat in onoarea sotiei si a celor doua fete din prima casatorie, Ana si Maria. S-a bucurat de paradisul plutitor aproape doi ani, iar acum spera sa obtina 44 de milioane de euro pe ambarcatiunea de lux.

Pana isi gaseste proprietar nou "Darlings Danama" poate fi inchiriat cu saptamana, in Marea Mediterana sau Caraibe, pentru aproximativ 350.000 de euro.

Desemnat cel mai bogat roman trei ani consecutiv, omul de afaceri a adunat de-a lungul vietii 2.3 miliarde de euro.

Acum, dupa procese penale si sute de executari silite, Dinu Patriciu risca sa piarda si jumatate din avere in favoarea sotiei. A depus deja cererea de divort in care a explicat si motivele despartirii. Lipsa de intelegere si sustinere din partea femeii care i-a fost alaturi 18 ani.

Oricum, inainte, avocatii acesteia au cerut ca Patriciu sa fie expertizat psihiatric - pentru ca nu ar fi capabil sa isi mai administreze averea. Sotia a cerut sa fie tutorele lui. Si implicit al afacerilor. Cei doi se vor revedea la tribunal pe 27 martie.

foto: Intact Images

VREAU SA AJUT: Micuta Nicoleta are nevoie de 30.000 de euro pentru o operatie de redare a vederii... O femeie a murit dupa ce medicii au fortat-o sa nasca pe cale naturala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x