Antena Căutare

Inca o localitate din Buzau, in stare de alerta: Aproape 1.000 de oameni, izolati de nameti

Inca o localitate din Buzau a intrat in stare de alerta, dupa ce casele din aceasta zona au fost acoperite de zapada inalta de pana la cinci metri. Aproape 1000 de oameni din Valea Ramnicului sunt izolati de mai multe zile in doua catune, fara apa si alimente, anunta Mediadax.

Valea Ramnicului este a patra localitate din judetul Buzau, dupa comunele Bisoca, Ramnicelu si Puiesti, in care autoritatile au instiuit stare de alerta pana joi.


Potrivit primarului localitatii Valea Ramnicului, Ion Sandu, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta i-a solicitat prefectului de Buzau instituirea starii de alerta pana joi la ora 20.00, iar cererea a fost avizata de reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Primarul spune ca instituirea starii de alerta in aceasta localitate era necesara pentru ca autoritatile locale nu se mai pot descurca cu utilajele de care dispune Primaria, respectiv un buldoexacator si un tractor cu lama inchiriat.

Potrivit prefectului judetului Buzau, Paul Beganu, instituirea starii de alerta implica alocarea de resurse suplimentare si un management unitar al fortelor si mijloacelor implicate.

foto: Intact Images

Intonarea imnului la inceputul saptamanii in scoli, initiativa avizata de Comisia de educatie... ICCJ: Printul Paul face parte din familia regala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x