Antena Căutare

Încă un elev de 13 ani, victimă a jocului 'Balena albastră': ”A intrat din curiozitate și n-a mai reușit să scape. Își schimbase foarte mult comportamentul, era îngrozit!”

Un elev în vârstă de 13 ani de la o școală din orașul Darabani a devenit victimă a jocului 'Balena albastră', a declarat, marți, într-o conferință de presă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Gabriel Hârtie.

Un elev în vârstă de 13 ani de la o școală din orașul Darabani a devenit victimă a jocului 'Balena albastră', a declarat, marți, într-o conferință de presă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Gabriel Hârtie, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, comportamentul copilului a atras atenția dirigintelui clasei, care, în urma unei discuții, a aflat despre implicarea elevului în respectivul joc de pe Internet.

'L-au cooptat pe acel copil, după ce acesta, din curiozitate, a intrat pe site-ul Balena albastră și trebuia să răspundă la anumite provocări. L-a depistat profesorul diriginte, ca urmare a schimbării de comportament', a precizat Hârtie.

El susține că elevul a primit anumite amenințări, fiind sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.'Poliția a declanșat deja o anchetă pentru a da de urmele celor care se află în spatele calculatorului', a adăugat inspectorul general școlar, menționând totodată că elevul a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.

Patriarhia Română, despre chipul Patriarhului Daniel pe clopotele de la Catedrala Neamului: "Este o pecete ascunsă ... Alertă METEO! Iarna se întoarce ÎN ROMÂNIA! Ninsori ABUNDENTE în următoarele zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x