Antena Căutare

Incendiu cumplit la Pitești: Peste 500 de persoane au trăit momente de groază | FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Incendiu cumplit la Pitești: Peste 500 de persoane au trăit momente de groază | FOTO
Incendiu cumplit la Pitești! Peste 500 de persoane au trăit momente de panică | FOTO | sursa foto: arges-stiri.ro

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Potrivit ISU Argeş, un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti.

”A ars camera comandă electronică (aprox. 20 mp)”, a transmsi ISU Argeş, care a precizat că focul a fost stins, dar intervenţia la faţa locului continuă.

În urma incendiului, 520 de persoane s-au autoevacuat, iar o persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după cea suferit intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit focul, informează cei de la news.ro.

Doi copii dispăruți din Vaslui, găsiți după două zile! Ce detaliu i-a șocat pe polițiști: „Au crezut că...”... Incendiu puternic la o fabrică din Piteşti! 520 de persoane s-au autoevacuat. O persoană a suferit intoxicaţie cu monox...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x