Antena Căutare

Incendiu la sediul MAI. La fața locului au fost trimie trei autospeciale de stingere și două ambulanțe

Incendiu joi dimineață într-o cameră din sediul Ministerului Afacerilor Externe, trei autospeciale de pompieri au fost trimise pentru a stinge focul. 

Incendiu joi dimineață într-o cameră din sediul Ministerului Afacerilor Externe, trei autospeciale de pompieri au fost trimise pentru a stinge focul.

Sediul M.A.I situat în Piața Revoluției a fost asaltat de trei autospeciale de pompieri după ce la etajul 6 al clădirii s-a semnalat fum interior. A intervenit pompierul de serviciu, dar aceasta a apelat și la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, conform procedurii, deși nu a fost flacără deschisă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov a declarat că incendiul a fost semnalat într-o cameră a corpului A1 al sediului M.A.I. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară, doua ambulanțe și o descarcerare.

Taxiul cu un singur cal putere se află în România. „Fac taximetrie cu căruţa de peste 20 de ani”... Cutremur puternic în România, în noaptea de miercuri spre joi! Ce magnitudine a avut și unde s-a produs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x