Antena Căutare

Incendiu puternic într-un bloc din Bucureşti! Persoanele sunt evacuate de urgență!

Pompierii intervin vineri după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la ultimul etaj dintr-un bloc din cartierul Dorobanţi din Capitală!

Incendiu puternic într-un bloc din Bucureşti! Persoanele sunt evacuate de urgență! Galerie
Incendiul a pornit la un bloc din cartierul Dorobanți din București

Pompierii intervin vineri după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la ultimul etaj dintr-un bloc din cartierul Dorobanţi din Capitală!

Flăcările pot fi vizibile din exteriorul clădirii de pe strada Radu Beller, iar focul arde cu degajări mari de fum. Şapte persoane au fost evacuate din clădire, dar niciuna nu este rănită în urma acestui incendiu.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, din cartierul Dorobanţi (strada Radu Beller), iar flăcările sunt vizibile din exteriorul clădirii.

Focul arde cu degajări foarte mari de fum în apartament, pe casa scării, dar şi în afară.

Pompierii au evacuat din clădire şapte persoane şi niciuna nu este rănită, lucrând totodată la stingerea acestui incendiu din Dorobanți.

La faţa locului acţionează patru autospeciale, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD București.

O bătrână de la penultimul etaj folosea o instalație de încălzit necorespunzătoare care a cauzat izbugnirea incendiului. Din fericire, bătrâna a fost scoasă de către un echipaj SMURD București și a fost transportată la spital.

Sursa: news.ro, bucurestifm.ro

Patru ani de la accidentul aviatic din Apuseni. Apelul disperat al familiei Aurei Ion: "Se prefac că fac o expertiz... Imagini uimitoare, în mijlocul iernii! În grădină unei femei din Galați s-au copt căpșunile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x