Antena Căutare

Incendiu puternic la un depozit de vopseluri și mase plastice din Vaslui! FOTO de la locul incidentului

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Se degajă mult fum în atmosferă, fiind solicitate unităţi de sprijin din judeţele învecinate.

Incendiu puternic la un depozit de vopseluri și mase plastice din Vaslui! FOTO de la locul incidentului Galerie
| news.ro

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Se degajă mult fum în atmosferă, fiind solicitate unităţi de sprijin din judeţele învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (ISGU) un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui.

Pentru lichidarea incendiului, care se manifestă cu degajări mari de fum, la faţa locului pompierii intervin cu şapte autospeciale de stingere şi o cisternă cu apă.

De asemenea, la locul intervenţiei se află un echipaj de Terapie Intensivă mobila şi unul al Serviciului Judeţean de ambulantă.

Pentru eficientizarea intervenţie, vor fi trimise în sprijin două echipaje de stingere din judeţele Bacău şi Iaşi.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au declarat, pentru News.ro, că incendiul se manifestă violent pe o suprafaţă de aproximativ trei – patru sute de metri, fără a exista victime.

Persoanele care se aflau în depozit s-au autoevacuat, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea mai multor bunuri din hală.

Misiunea este în dinamică, au mai precizat sursele citate.

Pompierii recomandă persoanelor aflate în apropiere să rămână în locuinte până la stingerea incendiului, să evite deplasareaîin zona de manifestare a incendiului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite.

Sursa: news.ro

Două cutremure au zguduit România sâmbătă dimineața! Ce au anunțat specialiștii la scurt timp de la producerea seismelor... Descoperire macabră în bagajele unor italieni veniți să viziteze România! Ce au găsit autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x