Antena Căutare

Încercați să vă stăpâniți lacrimile. Faceți cunoștință cu Maria Alexandra, fetița care desenează flori pentru a-și salva surorile arse!

Trei surori au supravieţuit ţinându-se de mână, în casa care le-a ars din temelii. Tatăl le-a scos din flăcări, în ultimul moment. Două dintre ele sunt încă în stare gravă, la un spital din Bucureşti. A treia fetiţă a fost externată şi, cu mâinile bandajate, pictează ca să-şi ajute surorile.

Cu mâinile arse strânse în bandaje, Maria Alexandra desenează flori colorate pentru surorile ei. Ridică bucuroasă deasupra capului o cană pictată şi i-o arată tatălui, cel care le-a salvat pe toate din flăcări. Modest, părintele, care a suferit şi el arsuri, nu vrea să fie filmat. Rămâne lângă echipa Observator care le-a trecut pragul.

În ziua incendiului, părinţii au lipsit câteva minute de acasă, iar bunica, aflată într-o altă încăpere, n-a văzut flăcările. Casa luase foc de la un radiator electric ce încălzea camera în care se aflau copiii. Fetiţa de opt ani şi-a ţinut în braţe surorile mai mici, până când tatăl a ajuns la ele.

Un fost campion european la gimnastică a strâns bani şi haine pentru cele trei fetiţe. Le-a găsit un apartament şi le-a plătit chiria pentru câteva luni. Fundaţia pe care a înfiinţat-o va scoate la licitaţie cănile pictate de Alexandra, pentru a plăti tratamentele de care mai au nevoie surorile.

Un bărbat din Tulcea a vrut să intre pe geam în locuința sa de la etajul patru! Finalul i-a șocat pe toți... De necrezut! Elevele care și-au filmat profesorul de religie în ipostaze compromiţătoare, în clasă au fost... SANCȚIONAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x