Antena Căutare

S-a eliberat definitiv! A murit într-un bar, chiar în ziua în care a ieșit din închisoare

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a fost eliberat, marți, din închisoare, a murit câteva ore mai târziu, într-un bar din municipiul Satu Mare.

Bărbatul ar fi fost eliberat în jurul orei 14,30 din Penitenciarul Satu Mare, de unde a plecat direct la un bar pentru a sărbătorii eliberarea sa din detenție. Însă, nu a reușit, să se bucure prea mult de libertate, că după doar câteva ore s-a simțit rău și a căzut lângă masa unde se cinstea.

Toți cei prezenți au sărit să-i ofere primul ajutor, i-au făcut masaj cardiac și au sunat de urgență la 112.

În scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat procedurile de resuscitare. Pentru că victima nu a răspuns manevrelor, a fost solicitat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, scrie presasm.ro

Bărbatul, însă, nu a putut fi salvat, fiind declarat de către medici, decedat, chiar la fața locului., scrie sursa precizată.

Numărul cazurilor de gripă crește alarmant: "Te doare capul, faci febră 40 de grade, ai gripă. Izolează-te și sună ... Gripa sezonieră umple spitalele din România: Ce ne recomandă medicii și cum o deosebim de simpla răceală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x