Antena Căutare

Caz șocant în Maramureș. Un bărbat susține că a fost bătut, înjurat și mușcat de un agent de la Poliția Rutieră

Incident grav la Borşa, în judeţul Maramureş. Un agent de la Poliţia Rutieră este acuzat că a lovit un bărbat, l-a înjurat şi chiar l-ar fi muşcat!

Incident grav la Borşa, în judeţul Maramureş. Un agent de la Poliţia Rutieră este acuzat că a lovit un bărbat, l-a înjurat şi chiar l-ar fi muşcat!

Imaginile au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică, când poliţistul a oprit la control autoturismul în care se afla, ca pasager, şi victima.

Bărbatul susţine că, deşi nu i-a spus nimic agentului, atunci când a coborât din maşină, acesta s-a repezit la el, l-a îmbrâncit, a început să-i vorbească urât şi să-l lovească. Mai mult, i-ar fi rupt hainele şi i-ar fi spart şi telefonul.

O femeie şi un alt poliţist au încercat să-l oprească, însă acesta nu s-a lăsat până nu l-a băgat pe bărbat în maşină, ca să-l ducă la secţie. Între cei doi ar exista un conflict mai vechi. Victima este decisă acum să facă plângere.

Bătaie cruntă într-un mall din România! Două grupuri s-au dezlănțuit total, printre cumpărători (FOTO)... Ce vinuri să alegi pentru Masa de Paște. Recomandările specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x