Antena Căutare

Informare meteorologica: Racire accentuata a vremii si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit careie vremea se va raci accentuat pana marti dimineata. Temperaturile vor scadea de la 22-24 de grade Celsius la 15-17 grade. De asemenea, va ploua slab si va bate vantul in toata tara.

Incepand de luni, de la ora 14:00 si pana marti, la ora 8:00, vremea se va raci in toata tara, iar temperaturile vor scadea sub cele normale pentru aceasta perioada a anului.

In cursul zilei de luni, temperaturile maxime vor avea valori de la 10-12 grade in nord si in depresiuni pana la 20-21 de grade in extremitatea sudica, iar cele minime vor fi intre -2 grade in estul Transilvaniei si 10 grade pe litoral. Vantul va continua sa prezinte intensificari ziua in sudul, estul si centrul tarii, depasind la rafala 50...60 km/h, iar in zona de munte 80 km/h, dar va scadea in intensitate in cursul noptii. Spre dimineata, izolat in depresiuni se va depune bruma si vor fi conditii de ceata.

Marti, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Cele mai scazute valori termice se vor inregistra in zonele depresionare, unde mercurul din termometre poate cobori pana la -3 grade.

Foto: Intact Images

Doua tabere ilegale de rromi din Craiova au fost evacuate... Omar Hayssam, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x