Antena Căutare

INML: Liana Dumitrescu a murit in urma unei tromboze extinse a venelor cerebrale

Deputatul Liana Dumitrescu a decedat in urma unei tromboze extinse a sinusurilor nervoase cerebrale. Nu a fost vorba de o moarte violenta, insa investigatiile continua printr-o serie ampla de analize de laborator, a declarat Dan Dermengiu, directorul general al INML "Mina Minovici".

Astfel, la autopsie nu a fost gasit niciun indiciu care sa puna in evidenta o disfunctie a vreunui organ si pe care legistii sa o asocieze cu tromboza cerebrala extinsa, a precizat Dermengiu. Medicii legisti cauta acum posibili factori de risc asociati care ar fi putut genera aceasta suferinta.

Pentru a se stabili cauza trombozelor extinse si pentru a raspunde intrebarilor procurorilor, vor fi efectuate investigatii complexe de laborator, printre care analize patologice, toxicologice, tanato - chimice, hormonale, bacteriene si serologice.

Pana la aflarea rezultatelor acestor analize ar putea trece aproximativ o luna.

Neurologii sustin ca posibilele cauze de risc ale trombozei ar putea fi factorii de risc asociati utilizarii anticonceptionalelor, o suferinta oncologica sau o anomalie a glandelor endocrine.

Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti. Pacienta, in varsta de doar 38 de ani, a facut stop cardiac dupa mai bine de o saptamana petrecuta in spital. Potrivit managerulului Spitalului Elias, deputatul suferea de o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament.

Sursa: Antena3

Femeia sfasiata de caini a murit... SPECIAL! Omul care a desfiintat "taxa de timbru"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x