Antena Căutare

Invatatoarea din Capitala, inregistrata in timp ce isi jignea elevii, a scapat nepedepsita

Invatatoarea din Capitala, inregistrata in timp ce isi jignea elevii mai ceva ca pe stadion, nu a primit nicio pedeapsa. Cel putin pentru moment. Dar va fi supravegheata la ore de un pedagog, care are ca scop, printre altele, si protectia elevilor. Asta, insa, nu i-a convins pe parinti. 

De luni, cand incepe scoala, invatatoarea va fi supravegheata de pedagogul scolar, pana cand se va sfarsit ancheta. De altfel, o comisie de evaluare a sosit deja la Liceul Teoretic Nicolae Iorga, iar parintii au fost intrebati despre comportamentul invatatoarei la clasa.

Momentan sunt doua tabere. Cei care vor sa depuna plangeri penale si-au retras deja copiii, sau au depus o cerere in acest sens. Si Protectia Copilului a fost sesizata, urmand a se face anchete suplimentare.

Din spusele parintilor, copiii sunt intr-o stare vizibila de soc, in urma abuzurilor la care au fost supusi.

foto: Intact Images

UPDATE! Explozie la poligonul militar Harman! O persoana a fost grav ranita... Se anunta o iarna mai blanda, cu temperaturi peste medie in unele zone ale tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x