Antena Căutare

Irinel Columbeanu a luat "perversa de la Targu Ocna in coaste" la mitingul de la Universitate

Irinel Columbeanu a anuntat cu ceva timp in urma ca intra in cursa pentru Primaria Capitalei si, duminica, chiar in timpul protestelor violente din Piata Universitatii, a vrut sa ia pulsul multimii, dar n-a fost primit asa cum, probabil, s-a asteptat, fiind imbrancit si prins intr-o busculada. Invitat luni la "Acces Direct", Irinel a declarat ca s-a dus la Universitate din curiozitate si a recunoscut ca "a luat perversa de la Targu Ocna in coaste. Ma doare putin si acum".

Omul de afaceri a apreciat ca la Universitate au fost, de fapt, mai multe manifestatii sub aceeasi denumire.

"Nu aveam cum sa stiu ca degeneraza. M-am gandit ca este prima manifestatie apolitica din ultimii 20 de ani si am vrut sa ma conving cu ochii mei", a explicat Irinel, adaugand ca "am crezut ca am sa trec neobservat, dar oamenii m-au identificat (...) Unii au fost pro, altii contra".

Intrebat ce ar fi facut daca ar fi fost prima general, Irinel Columbeanu a estimat plin de incredere in el ca "m-as fi dus mai devreme printre oameni. As fi incercat sa detectez cine sunt organizatorii si le-as fi cerut sa faca o cerere, sa le-o aprob".

Foto: Intactimages

VIDEO! Cine sunt manifestantii care au distrus centrul Capitalei... UPDATE! Noi proteste la Universitate. Cod Albastru, la ISU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x