Antena Căutare

O cunoscută judecătoare e în comă în urma unui accident rutier. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie.

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi. Bărbatul ar fi intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate, iar vehiculul lor a fost lovit puternic de două maşini.

Zona în care s-a produs accidentul este semnalizată doar cu indicatoare de circulaţie. De care bărbatul care conducea motocicleta cu trei roţi nu a ţinut cont. Cu toate că ar fi trebuit să acorde prioritate, a intrat în intersecţie cu viteză. Două maşini care circulau regulamentar i-au lovit din plin.

Femeia rănită grav este judecătoare la Curtea de Apel din Constanţa. Despre poliţistul cu care plecase la plimbare, presa a scris că şi-ar fi lovit soţia, care l-a reclamat pentru violenţă domestică. Aceasta a cerut şi ordin de restricţie împotriva sa, iar bărbatul este cercetat disciplinar de către superiori.

Mic dejun la un spital din București pozat de o pacientă. O jumătate de felie de parizer, margarină şi un sfert de castr... Schimbare totală a vremii în următoarele ore. Meteorologii trag un semnal de alarmă și anunță modificările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x