Antena Căutare

La nici 2 ani, Lyuda Kuzina s-a pierdut în pădure și a fost găsită abia după 72 ore. Ce le-a spus salvatorilor i-a făcut să plângă

Lyuda Kuzina, o fetiță în vârstă de 1 an și 10 luni, a petrecut trei nopți singură într-o pădure. Micuța a dispărut de acasă după ce a profitat de neatenția mamei sale.

lyuda kuzina in bratele mamei sale, Antonina, si infasurata cu un prosop roz Galerie
Lyuda Kuzina, o fetiță în vârstă de 1 an și 10 luni, a petrecut trei nopți singură într-o pădure. Micuța a dispărut de acasă după ce a profitat de neatenția mamei sale | Profimediaimages.ro

Pentru găsirea ei, autoritățile din Rusia s-au mobilizat și au creat grupuri de salvatori care au căutat-o pe Lyuda în pădurile din regiunea Smolensk. Chiar în momentul în care și-au pierdut speranța că micuța mai este în viață, au reușit să o găsească conștientă și ușor speriată, însă bine dispusă și tare vorbăreață.

”Sunt o prințesă”, i-a tot repetat ea salvatorului care a găsit-o.

”Răspunde la întrebările noastre. Ne spune basme. Ea este o prințesă.”, se aude spunând femeia care o ține pe Lyuda în brațe și o liniștește.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să obții bilete gratuite pentru transportul în comun. Călătorii fără bani pentru un simplu lucru, în Cluj

”Încălzește-te, dulceață, încălzește-te. Totul este bine. Totul este perfect. Ești cea mai curajoasă și mai puternică fată din Univers.”, i-a mai spus salvatoarea, conform publicației Mirror.

Primul gest făcut de Lyuda după ce a fost găsită

Lyuda a dispărut din grădina unde se juca când mama sa, Antonina, a mers să discute cu un vecin.

”Atât de mulți oameni o căutau și nu o găseau. Ne-am gândit că poate a fost lovită de o mașină sau răpită. După trei nopți în pădure, desigur, deja ne gândeam că, în cel mai bun caz, o vom găsi inconștientă. În a doua noapte a fost o ploaie puternică, iar a treia noapte a fost rece. Nu știu cum a rezistat atât de mult timp.”, a mărturisit părintele fetei.

Citește și: Martin Adler, veteran din Al Doilea Război Mondial, s-a reunit cu copiii pe care i-a salvat. Imaginile au ajuns virale

Timp de trei zile, salvatorii au căutat-o, până unul dintre ei a auzit un scârțâit slab. ”Lyuda și-a întins imediat brațele subțiri și s-a dus spre salvatori. Toți au plâns - voluntari experimentați, rezidenți locali, toată lumea plângea”, a mai povestit mama ei.

Copila purta doar un tricou și lenjerie intimă, era slăbită, mușcată de căpușe, insecte și înțepată de urzici. Picioarele erau, de asemenea, rănite din cauză că a mers desculță.

Mama ei a spus că Lyuda se descurcă bine în spitalul unde a fost dusă după ce a fost găsită în sălbăticie.

„Până acum nu poate merge din cauza picioarelor dureroase, dar acum se îmbunătățește”, a spus Antonina, care a afirmat că nu micuța nu este internată la terapie intensivă.

Citește și: Trupa Nirvana a fost dată în judecată pentru pornografie infantilă pentru coperta albumului "Nevermind"

Măștile textile vor fi interzise în școli. Anunțul făcut de ministrul Sănătății, cu puțin timp înainte de începutul de a... Care sunt întrebările din formularele pentru vaccinarea copiilor, care trebuie completate de părinți.Ce se întâmplă cu c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x