Antena Căutare

Laurent Koscielny a semnat cu Bordeaux

Cluburile Arsenal Londra şi Girondins Bordeaux au anunţat, marţi, că fundaşul Laurent Koscielny a părăsit gruparea londoneză şi a semnat un contract cu echipa din Ligue 1.

“Laurent Koscielny a semnat cu Girondins Bordeaux. Clubul este încântat de venirea internaţionalului francez de la Arsenal. La zece ani după ce a părăsit campionatul Franţei, el a ales Gironde pentru a reveni în Ligue 1”, se arată pe site-ul girondins.com.

“Koscielny ne părăseşte pentru a se alătura echipei din Ligue 1 Bordeaux. Fundaşul a jucat în 353 de meciuri pentru noi din 2010, când a venit de la Lorient. El a făcut parte din loturile care au câştigat Cupa Angliei în 2014, 2015 şi 2017”, a notat şi arsenal.com.

Les supporters : "ANNONCE " !!!

Le CM :

Bienvenue Laurent

— FC Girondins de Bordeaux (@girondins)

Sursa : news.ro

Risc ridicat de producere a incendiilor în Creta şi insulele Dodecanez... Doi minori au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN1 B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x