Antena Căutare

Luată la ocazie acum trei săptămâni, Otilia "parcă a intrat în pământ". Familia femeii este disperată și cere ajutor

O femeie din Bistrița este căutată de mai bine de trei săptămâni de familie, după ce aceasta a luat o ocazie și de atunci nimeni n-a mai văzut-o și nu a mai putut lua legătura cu ea. 

O femeie din Bistrița este căutată de mai bine de trei săptămâni de familie, după ce aceasta a luat o ocazie și de atunci nimeni n-a mai văzut-o și nu a mai putut lua legătura cu ea.

"De atunci parcă a intrat în pământ", spun apropiații care au cerut ajutorul autorităților. Poliția a dat-o în urmărire națională. Potrivit publicației locale bistriteanul.ro, femeia se numește Otilia Purja, are 46 de ani și este din localitatea Târlișua.

Familia sa nu mai știe nimic de ea de trei săptămâni, mai exact din data de 11 iulie. Femeia are ochi căprui, este brunetă și poartă părul prins într-o coadă. Îmbrăcămintea pe care o purta în momentul dispariției nu este cunoscută de familie.

Otilia a pornit cu o ocazie din Târlișua spre Beclean sau Uriu, iar din acel moment femeia nu a mai putut fi contactată și nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, dispariția a fost înregistrată în 11 iulie, iar femeia este dată în urmărire națională.

Persoanele care au informații ce pot duce la găsirea femeii sunt rugate să sune la 112.

Tulcea: Doi copii de doi ani şi de cinci ani, răniţi într-un incendiu... Reguli noi pentru angajări la stat. Condiții de organizare a concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x