Antena Căutare

Mare grijă, mare! Ar putea fi ESCROCHERIA ANULUI! „Cerșetoarea spunea are fiul mort la Floreasca, la morgă, că nu are bani de sicriu și cu ce să îl scoată din spital!”

O nouă formă de escrocherie ar putea face tot mai multe victime. Bucureștenii sunt primii care ar putea cădea în plasă. O tânără, martoră a acestei înșelăciuni, a povestit cu lux de amănunte „detaliile” acestei înșelăciuni.

O nouă formă de escrocherie ar putea face tot mai multe victime. Bucureștenii sunt primii care ar putea cădea în plasă. O tânără, martoră a acestei înșelăciuni, a povestit cu lux de amănunte „detaliile” acestei înșelăciuni.

O femeie îndoliată cu o coroniță funerară în mână cerea trecătorilor și clienților bani, sub pretextul că trebuie să își scoată fiul decedat de la spital, neavând bani de spital.

„Puține sunt lucrurile care mă mai miră pe lumea asta, sincer. Dar, astăzi, un incident chiar mi-a atras atenția...

Mergând pe Șoseaua Ștefan cel Mare, un bulevard populat cu multe magazine de haine (outlet-uri, în mare parte) și de suveniruri - pe care le-am luat la rând - m-am intersectat cu o femeie de circa 45-50 de ani, îmbrăcată în haine cernite, cu o coroniță funerară în brațe... Detaliile observate, nicidecum discriminatorii, ar fi că doamna era de etnie romă și coronița era una de dimensiuni reduse, modestă, al cărei preț este de maximum 10-15 lei...

Femeia cerea bani clienților din fiecare magazin și nu numai, invocând un motiv într-adevăr cutremurător. Că are fiul mort la Floreasca, la morgă, că nu are bani de sicriu și cu ce să îl scoată din spital... Plângea sau simula destul de bine că varsă lacrimi, încât era aproape imposibil să nu fii sensibilizat. Vă dați seama că foarte mulți oameni au empatizat și i-au oferit bani, sume chiar consistente. Chiar mi-a părut rău că nu aveam cash la mine și încercam să îmi dau seama unde e vreo bancă în zonă... În unul dintre ultimele magazine în care am asistat la aceeași scenă, după ce femeia îndoliată a ieșit (afară), vânzătoarea povestea cu câteva cliente că cerșetoarea minte și că au mai văzut-o prin zonă, cu aceeași coroniță funerară în brațe, invocând același motiv.”, a povestit tânăra pe Facebook.

Aveți mare grijă, poate fi înșelătoria anului! Sute de români s-au plâns că primesc apeluri telefonice ciudate din Afric... Doi ani de la COLECTIV. A început ”Marşul Chitarelor”, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x