Antena Căutare

(P) Marmitele, echipamente HoReCa pentru calitate și cantitate deopotrivă

De obicei, termenii "calitate" și "cantitate" sunt folosiți în opoziție, în ideea că una dintre acestea trebuie sacrificată în beneficiul celeilalte. Totuși, există și cazuri fericite, în care cele două caracteristici se "împletesc", iar unul dintre cele mai bune exemple îl reprezintă marmitele.

imagine cu friptura de vita si orez Galerie
Descoperă care sunt cele mai potrivite echipamente HoReCa pentru tine

Aceste echipamente HoReCa reprezintă cea mai ușoară, eficientă și rapidă modalitate de a prepara cantități mari de alimente, păstrând intact gustul lor și asigurând inclusiv o curățare facilă, prin forma cilindrică a produsului. Mai mult decât atât, sistemul electronic de comandă asigură o utilizare intuitivă, chiar și de către persoane care nu au o experiență foarte mare în bucătăriile profesionale.

Un furnizor cu adevărat profesionist, așa cum este Fresco Expert, care susține inovația în restaurantele din România de mai bine de 30 de ani, pune la dispoziția clienților săi numeroase modele de marmite. Aceste echipamente HoReCa de la Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel internațional, ceea ce le garantează fiabilitatea, productivitatea și, nu în ultimul rând, o durată îndelungată de viață. Ele fac parte din liniile 600, 700 și 900, se remarcă printr-o capacitate mare (până la 500 de litri), dispun de încălzire directă sau indirectă și au alimentare electrică (trifazică) sau pe gaz.

Marmitele din inox sunt echipamente HoReCa ideale în cantine și autoserviri, localuri de alimentație publică recunoscute pentru vadul lor și numărul mare de porții care trebuie gătite la foc automat, atât la propriu, cât și la figurat. Însă ele pot fi integrate în orice unitate din domeniul ospitalității, grație randamentului lor și dimensiunilor reduse.

Fără alte introduceri, iată câteva modele de produse din oferta brandului menționat anterior, alături de principalele lor caracteristici și specificații tehnice. Achiziționându-le, la un raport corect calitate-preț, veți beneficia de cele mai noi tehnologii, precum și de maximum de productivitate, în condițiile unui consum redus de energie electrică:

Marmită pe gaz, încălzire directă, 50 de litri - VS7080PG50

Linia 700 / Dimensiuni 80x73x87 cm / Greutate 85 kg / kW gaz 10.5;

Marmită pe gaz, încălzire indirectă, 50 de litri - VS7080PGI50

Linia 700 / Dimensiuni 80x73x87 cm / Greutate 105 kg / kW gaz 10.5;

Marmită electrică, încălzire indirectă, 150 de litri - VS9080PEI150

Linia 900 / Dimensiuni 80x90x87 cm / Greutate 150 kg / kW electric 21.3.

Aceste echipamente HoReCa vin "însoțite" de garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb, manoperă), care poate fi extinsă, contra cost, la Performance Care - 390 de lei (Base + o revizie anuală în ultimele două luni din perioada de garanție, training utilizare, intervenție în 72 de ore), respectiv Premium Care - 700 de lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb și manoperă, intervenție în 48 de ore).

Furnizorul recomandă, drept accesorii pentru aceste echipamente HoReCa, următoarele produse: plinte laterale (de 70 sau 80 cm), coșuri pentru aluat sau pentru legume (cu 1 sau 2 sectoare și capacitatea de 50 de litri), pâlnii de drenaj (de 50 de litri), seturi de 2+2 roți cu frână (numai pentru modelele independente), respectiv accesorii pentru eliminarea gazelor și fumului (pentru liniile 700 și 900).

Ce nu se face în Joia Mare. Obiceiuri și superstiții românești pentru ziua de 13 aprilie 2023... (P) Cum alegi locuința perfectă? Ce înseamnă casa visurilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x