Antena Căutare

Martorul accidentului lui Dan Condrea vorbeşte! "Avea capul adânc îngropat în pământ"

Martorul accidentului în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, şi persoana care a apelat la urgenţe a fost astăzi chemată la audieri. La ieşire, femeia a mărturisit cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat totul.

Martorul accidentului în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, şi persoana care a apelat la urgenţe a fost astăzi chemată la audieri. La ieşire, femeia a mărturisit cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat totul.

Aceasta susține că nu crede că ipoteza sinuciderii este una viabilă, asta pentru că a văzut cu ochii săi cum mașina a ieșit de pe carosabil, iar mai apoi șoferul a încercat să o redreseze, dar a intrat în copac.

"Eu eram cu copilul în mașină și pe șosea nu mai era nimeni decât eu și cealaltă mașină. După ce m-a depășit, pot să spun că l-am văzut mereu în față. Nu am văzut impactul când a intrat în copac, ci am văzut cum a derapat de pe șosea și apoi am auzit o bubuitură. Pur și simplu a dispărut de pe şosea. Au început să zboare tot felul de piese. La locul acela era un biciclist care făcea semne disperate să opresc. Am coborât din mașină cu telefonul în mână și am văzut cealaltă mașină în şanț. Am fugit acolo și domnul cu bicicleta a venit cu mine și i-am zis: haideți să căutăm ceva, pe cineva. Prima dată am căutat să văd dacă există supraviețuitori. Biciclistul a zis că el nu mai poate să coboare că i s-a făcut rău. Bărbatul era cu fața în jos, se vedea spatele și cămașa ruptă. Nu am pus mâna pe el. I-am văzut și capul, ceafa, fața îi era îngropată în pământ. Am găsit un portofel. Am căutat în portofel și am găsit doar un permis de conducere. Am citit numele - Dan Condrea Alexandru și CNP-ul pentru a-mi da seama de vârsta dânsului", a spus femeia, care a fost citată drept martor-cheie la Parchetul General.

Anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu rovinietele... Femeia care a văzut momentul în care Dan Condrea a ieşit cu mașina de pe șosea face dezvăluiri: "Avea trupul sfâșia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x