Antena Căutare

METEO: Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...18 grade pe litoral şi 23....24 de grade, local, în zonele de câmpie şi de podiş.

Vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...18 grade pe litoral şi 23....24 de grade, local, în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil, iar ploile slabe, de scurtă durată, mai cad doar izolat, mai ales la munte. Seara şi noaptea norii se adună temporar în Banat şi în Oltenia, unde sunt aşteptate noi averse însoţite de descărcări electrice. Vântul nu va trece de moderat.

BUCURESTI
Şi în Bucureşti vremea se încălzeşte. Va fi o zi frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. În zori termometrele vor indica 6...8 grade, iar la amiază 23...24 de grade.

MUNTE
Şi la munte vremea se încălzeşte semnificativ, astfel încât la amiază vor fi 16 grade în Predeal, 14 la Păltiniş, 15 grade la Stâna de Vale şi 9 grade pe Vf. Toaca. Ziua este în general frumoasă, cu cer variabil şi doar izolat cad ploi slabe, de scurtă durată. Noaptea se înnorează tot mai mult în Munţii Banatului şi în jumătatea vestică a Carpaţilor Meridionali, unde vor fi averse însoţite de descărcări electrice.

Citește AICI continuarea articolului.

Vremea cu Flavia Mihășan: Gataaa!!! Ne scoatem ochelarii de soare!... Top analize medicale de facut la orice varsta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x