Antena Căutare

Meteorologii anuntă ploi torențiale, tunete și vijelii pentru TOATĂ ȚARA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de vreme severă pentru intervalul 22 iulie, ora 04 - 23 iulie, 22.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de vreme severă pentru intervalul 22 iulie, ora 04 - 23 iulie, ora 22.

Începând de mâine dimineață și până în seară zilei de miercuri, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuată. La început ploile și vântul își vor face simțită prezența în Banat și Crișana, apoi în Oltenia, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Moldovei și în vestul Munteniei.

În intervalul menționat se vor înregistra averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului a€“ care pot luă aspect de vijelie a€“ și căderi de grindină. Cantitățile de apa vor depăși local 20 l/mp și izolat 30, 40 l/mp.

Instabilitatea atmosferica se va manifestă și în partea de sud-est a teritoriului, în special spre sfârșitul intervalului, dar pe arii mai restrânse.




Atenţie! Circulaţie BLOCATĂ la metrou! Sute de oameni au fost afectaţi... ADMITERE: Top ZECE cele mai căutate FACULTĂŢI din Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x