Antena Căutare

Meteorologii anunta temperaturi de vara. Vezi prognoza pe trei zile!

Acest weekend va fi primul weekend de vara din acest an, in aproape toata tara. Dar de saptamana urmatoare, incepand din vestul tarii, vremea se raceste si devine din nou instabila.



In Bucuresti nu sunt excluse ploile, dar va fi mai mult soare decat joi. Meteorologii anunta cer variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si spre seara, cand vor fi conditii de averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima urca la amiaza pana la 24...25 de grade. Presiunea atmosferica nu are variatii semnificative de la 754 mm coloana de mercur.

Vremea se incalzeste si dincolo de Prut, dar nu lipsesc aversele locale insotite de descarcari electrice in sudul provinciei, dupa-amiaza. Temperaturile ajung la amiaza pana la 23 de grade in nord, 24 la Chisinau si 25 in sud.

Vineri inca vor mai fi si la munte innorari temporare, iar dupa-amiaza si la noapte nu lipsesc aversele locale, insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului.

Temperatura aerului insa, nu va avea variatii semnificative comparativ cu valorile inregistrate ieri la amiaza. Dar in weekend iese soarele si vremea va fi in general frumoasa si calda. Aversele si descarcarile electrice nu vor lipsi cu desavarsire, dar vor fi rare, cel mai probabil in zona Carpatilor de Curbura. Ploile sunt slabe si trecatoare in weekend, asa ca nu vor strica prea mult aspectul vremii. Si vestile bune nu se opresc aici, pentru ca temperatura aerului este in crestere.

Sambata vremea va fi in general frumoasa, asa ca ne vom bucura de mai mult soare. Mai sunt posibile si unele innorari in sud-estul teritoriului si in zona de munte, dar numai pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20-21 de grade in nordul Moldovei, in depresiunile transilvane si pe litoral si 26 de grade in sud-vestul tarii, la Drobeta.

In Capitala meteorologii anunta o zi frumoasa, cu putini nori si cel mai probabil, fara ploaie. Maxima urca la amiaza pana la 24 de grade.

Duminica vom avea parte tot de timp frumos si cald. Razlet mai pot fi unele innorari si averse, mai ales in zona de munte. Maximele de vara, adica peste 25 de grade, cuprind cea mai mare parte a Romaniei si ajung la 27, chiar 28 de grade in Timisoara, Craiova, Alexandria, Giurgiu si Calarasi. Cele mai mici valori din tara la amiaza, 22-23 de grade, sunt asteptate in nordul Moldovei, in depresiunile din Transilvania si pe litoral.

Meteorologii ne promit o zi de vara si in Bucuresti duminica, cu 26 de grade la amiaza si mult soare.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Ploiesti: Un adolescent de 16 ani a spulberat patru pietoni cu masina... Romania, batranete fara tinerete si viitor fara copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x