Antena Căutare

Fenomen grav în România! O metodă de înșelăciune face ravagii. O persoană a murit după ce a căzut victima unor infractori

Poliția Română atrage atenția asupra pericolului și îi îndeamnă pe toți cetățenii să sune de urgență la 112 în mometul în care surprind un asemenea moment. Amenințarea este foarte mare!

Poliția Română atrage atenția asupra pericolului și îi îndeamnă pe toți cetățenii să sune de urgență la 112 în mometul în care surprind un asemenea moment. Amenințarea este foarte mare!

O femeie din Vaslui a murit la scurt timp după ce a primit telefonul prin care era anunţată că nepotul ei a fost rănit grav într-un accident. Inima ei nu a rezistat şocului, spune familia. Poliţiştii nu au identificat încă escrocii care, între timp, au continuat să pretindă bani şi altor persoane din aceeaşi localitate. În România, mii de oameni cad victime acestei înşelăciuni. Este un fenomen care pare să păcălească şi autorităţile.

În toiul nopţii, un apel misterios a trezit din somn o familie din satul vasluian Deleni. La capătul firului, două voci necunoscute anunţau oamenii că nepotul lor, în vârstă de 16 ani, a rămas paralizat în urma unui incident.

Escrocii au cerut bunicilor 20 de mii de lei în schimbul unei intervenţii chirurgicale care să-l salveze pe adolescent. Iniţial, soţul a răspuns apelului. De spaimă, femeia de 64 de ani a vrut să afle mai multe detalii.

Poliţiştii nu au identificat încă escrocii. Vecinii cred că, la capătul firului, ar fi fost cineva din localitate. În aceeaşi zi, o altă bătrână din sat ar fi fost sunată de aceiaşi infractori.

În România, înşelăciunile prin metoda accidentul au devenit un fenomen pe care autorităţile încă nu ştiu cum să-l oprească. Vizate sunt, în special, persoanele în vârstă. Infractorii mizează pe reacţia emoţională de moment pentru a obţine bani. În multe cazuri s-a dovedit că, în spatele unor reţele, au stat chiar deţinuţi. Care au reuşit să obţină telefoane în celule şi nimeni nu i-a observat la timp.

Poliţia Română a lansat, în schimb, un clip de informare, prin care atrage atenţia asupra escrocheriei care a făcut mii de victime în toată ţara.

Bubuitura puternică de la Iași, cauzată de un meteorit de opt kilograme! Energia degajată de deflagrație, similară cu re... Ministrul Culturii aşteaptă oferta din partea proprietarilor sculpturii „Cuminţenia Pământului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x