Antena Căutare

Mii de cupluri din toata tara s-au distrat de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor a adus zambetul pe chipurile a mii de cupluri din toata tara. Fie ca au ales sa isi duca iubitele la restaurant, intr-o piscina plina cu spuma sau intr-un bar in care au baut bere si s-au uitat la meciul de fotbal al Stelei, domnii au stiut sa-si faca iubitele fericite si sa le fure un sarut pasional.

Doamnele si domnisoarele care au ajuns la Baile Felix au avut parte de o petrecere inspumata, la propriu. Zeci de cupluri de indragostiti au preferat atmosfera incinsa din bazinele cu apa termala, in locul unui retaurant aglomerat. Si iubirea nu a tinut cont de varsta.

La fel de neconventional au sarbatorit si alte cupluri. Microbisti infocati, domnii n-au putut sa aleaga intre cele doua mari iubiri din viata, asa ca le-au adus in acelasi loc.

Petrecera a continuat, apoi, in club, unde tinerii au dansat si s-au distrat pana dimineata. Printre ei si o pereche de proaspat insuratei, care au ales sa-si uneasca destinele dupa fix 10 ani de relatie. Si cativa tineri din Tirgu-Mures au profitat de Ziua Indragostitilor ca sa-si uneasca destinele, dar numai pentru o zi.

Nici primarul Radu Mazare n-a stat acasa intr-o zi asa de speciala: „Eu nu sarbatoreasc Valentine’s Day. Stii de ce? Mie mi-ar trebui un Valentine’s Week. Sau a weekend and a half. Asa, cu Valentine’s Day e problema.”

Cu BOMBA langa soba: "Am vrut s-o tai, s-o sparg si s-o bag pe foc!"... Un pitestean a dat in judecata cinci preoti pe motiv ca nu l-au exorcizat cum trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x