Antena Căutare

Un nou accident de muncă! Un miner a fost prins sub un utilaj la 300 de metri sub Pământ

Un miner a fost prins luni sub un utilaj din subteranul Minei Livezeni, din Valea Jiului. I-au sărit în ajutor salvatorii mineri care au intervenit imediat la fața locului, reușind să extragă victima din zona accidentului de muncă.

Un miner a fost prins luni sub un utilaj din subteranul Minei Livezeni, din Valea Jiului. I-au sărit în ajutor salvatorii mineri care au intervenit imediat la fața locului, reușind să extragă victima din zona accidentului de muncă.

Bărbatul era în stare de semiconștiență, informează Agerpres.

„Accidentul a avut loc la 300 de metri sub pământ. Salvatorii au reușit extragerea minerului de sub utilaj și sunt pe un traseu care duce spre ieșirea din mină", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

A intervenit imediat un echipaj de prim ajutor SMURD pentru a-i acorda rănitului îngrijirile necesare și pentru a-l transporta la spital.

Cine este cel mai bogat om din România. Este de 4 ani în fruntea clasamentului... A plouat cu animale de pluș la meciul echipei de baschet masculin Phoenix! Suporterii nu au plătit bilet, ci au intrat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x