Antena Căutare

Minerii care s-au inchis in galeriile de la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata

Minerii care s-au inchis in galeriile de la Rosia Montana refuza, in continuare, sa iasa la suprafata. Medicii le verifica starea de sanatate periodic si le duc de mancare. De mai bine de trei ore, protestele au fost reluate si la suprafata

Povestea Rosia Montana a intrat in alta dimensiune. Compania Gabriel Resources a anuntat ca va cere patru miliarde despaubiri Romaniei daca Parlamentul va respinge proiectul de exploatare a aurului. Intre timp, 22 dintre minerii de la Rosia Montana s-au blocat in subteran si i-au cerut lui Crin Antonescu sa le faca o vizita in zona si sa se convinga ce fel de viata au. In plus, este de asteptat ca joi Dan Sova sa prezinte documentele legate de Rosia Montana.

Conferinta va fi organizata la Guvern, spun surse din DPIIS. Guvernul va desecretiza dosarul Rosia Montana, a anuntat permierul Victor Ponta, toate documentele din ultimii 14 ani urmand a fi prezentate de ministrul Marilor Proiecte.

Din cauza Rosia Montana, apele s-au invobulrat rau de tot in USL. Intr-o declaratie de miercuri dupa-amiaza, Crin Antonescu a declarat - legat de desbagubirile solicitate de GS - ca Parlamentul nu poate sa primeasca un mandat imperativ dar a spus si ca a vorbit cu oamenii din Guvern ai PNL care l-au anuntat ca ei nu stiu nimic de vreo cerere venita din Canada. In plus, el a mai facut un anunt si anume ca nu a mai vorbit cu Victor Ponta de saptamana trecuta si ca i-a transmis prin colegi ca vrea o reuniune a USL pentru a clarifica mai multe lucruri.

Demers social Observator: Ai grija de copilul tau! Adopta un caine!... Un pas inainte pentru invatamantul romanesc! A fost lansat primul manual electronic pentru clasele intai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x