Antena Căutare

Mircea Diaconu si-a dat demisia din functia de director al Teatrului Nottara

Mircea Diaconu si-a dat demisia din functia de director al Teatrului Nottara. Senatorul PNL a cerut primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa ii aprobe incetarea delegatiei de manager al Teatrului Nottara din Bucuresti, se arata intr-o scrisoare inregistrata de Diaconu la Senat.


Marti, Biroul Permanent al Senatului urmeaza sa ia act de aceasta solicitare.

Senatorul Mircea Diaconu a fost cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin ca senatorul, in calitate de director al Teatrului Nottara, si-a ajutat sotia sa obtina un post pentru care aceasta nu era calificata.

Aceasta nu este insa prima rafuiala a senatorului cu inspectorii de integritate. ANI a sesizat, la inceputul anului, ca Mircea Diaconu se afla in conflict de interese pentru ca incaseaza, in acelasi timp, doua salarii de la stat: indemnizatia de parlamentar si salariu de director al Teatrului Nottara.



sursa: Antena3

Vreme rece in toata tara. Vezi prognoza meteo pana vineri!... VIDEO! Resita: Gospodarie mistuita de flacari in cinci minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x