Antena Căutare

Mireasa norocoasă. A câștigat la „păcănele” chiar în noaptea nunții sale!

Noroc și în dragoste, și la bani! O tânără din Iași a câștigat la păcănele chiar în noaptea nunții, după ce a fost furată de la petrecere.

Noroc și în dragoste, și la bani! O tânără din Iași a câștigat la păcănele chiar în noaptea nunții, după ce a fost furată de la petrecere.

Respectând tradiția furatului miresei, ieșeanca a fost luată pe sus de nuntași, dar în loc să ajungă într-un club, a fost dusă într-o sală de jocuri din campusul studențesc Tudor Vladimirescu. Poate și pentru că era pentru prima dată, norocul începătorului s-a arătat imediat: cu cinci lei, mireasa a câștigat 40 de lei la păcănele.

”Lucrez în domeniul pariurilor, dar nu am mai jucat niciodată la aparate. Este pentru prima dată. Sunt norocoasă”, a declarat, pentru bzi.ro, mireasa.

După ce a ridicat câștigul, mireasa a fost după înapoi la nuntă, unde mirele a început deja să își facă griji după ce a auzit de fapta proaspetei soții. ”Nu stiam că joacă la aparate, sper să nu-și facă un obicei din asta”, a spus zâmbind mirele.

Din bar direct la rugăciune! O cârciumă din Câmpulung Muscel a fost transformată în biserică... Nouă ani de la dispariţia Elodiei și multe întrebări fără răspuns. O familie distrusă și un zâmbet sfidător: "Eu am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x