Antena Căutare

Misterul uciderii ELODIEI a fost elucidat! Mama femeii a decis să vorbească: Unde s-ar afla TRUPUL celei mai căutate femei din România

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul dispariției Elodiei Ghinescu, cea mai căutată femeie din România. Mama ei, Emilia Ghinescu, susține că Cristian Cioacă a sunat-o și i-a spus printre lacrimi că n-o s-o mai vadă pe fiica sa.

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul dispariției Elodiei Ghinescu, cea mai căutată femeie din România. Mama ei, Emilia Ghinescu, susține că polițistul Cristian Cioacă i-ar fi spus că îi va lua viața fiicei sale.

„M-a sunat și plângea de nici nu înțelegeam. Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut. Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut?, a declarat mama Elodiei, informează Antena 3.

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Ultimele ore cu vreme frumoasă! Vin ploile abundente și frigul! ANUNȚUL meteorologilor... Descoperire uimitoare! Au fost găsite în curtea unei grădinițe: "Erau rămășite. Au oprit imediat lucrările!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x